“We hechten veel waarde aan onze persoonlijke benadering”

Wij zijn Lemon Advies

Geïnspireerd door het Engelse gezegde “if life gives you lemons, make lemonade” helpen we organisaties wet- en regelgeving te vertalen naar begrijpelijke oplossingen. Dit doen we op het gebied van fiscaliteit, risicomanagement en compliance. We gaan verder dan anderen, en daar zijn we trots op.

Na onze opleiding fiscaal recht hebben we allebei veel verschillende organisaties mogen bijstaan. Zowel als externe adviseur als interne bedrijfsjurist hebben we het verschil ervaren tussen wat in de wet staat en hoe dat in de praktijk van een organisatie uitpakt. Hiervan hebben we geleerd dat de vertaling van een oplossing naar systemen, processen en mensen het belangrijkste onderdeel van het advies is. Het motiveert ons om dagelijks die stap extra te zetten en onze klanten daadwerkelijk te ontzorgen met een praktisch werkbare oplossing.

Of het nu gaat om advisering, het op interim basis ondersteunen van een onderneming of het verzorgen van een opleiding, Lemon Advies zorgt voor maatwerk. We hechten veel waarde aan onze persoonlijke benadering en leveren niet in op kwaliteit. Hiervoor werken we samen met een uitgebreid netwerk aan o.a. juristen, notarissen, privacy officers en accountants. En onze tarieven? Die zijn ook no nonsense.

“If life gives you lemons, we make the lemonade”

Saskia Brouwers

Saskia is een zeer ervaren fiscaal jurist binnen het (semi)publieke domein. Ze is gespecialiseerd in btw en overdrachtsbelasting, en heeft ruime ervaring op het gebied van vennootschapsbelasting, loonheffingen, verhuurderheffing en energiebelasting. Een echte allrounder die de mensen centraal stelt in haar oplossingen, zodat deze naadloos aansluiten op de organisatie.

Marian ’t Lam

Marian is een ervaren financial controller binnen de profit en non-profit sector. Ze is gespecialiseerd in het vertalen van complexe financiële vraagstukken naar structurele oplossingen en kan ook de fiscaliteit op een eenvoudige manier uitleggen en implementeren. Ze staat bekend om haar integrale aanpak en het optimaliseren van financiële processen.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.