U zoekt een specialist die verder gaat dan adviseren?

U wilt het beste uit uw organisatie halen. Uw doelen bereiken, voldoen aan wet- en regelgeving, en ook fiscaal in control zijn.

Flinke ambities om waar te maken, waarvoor intern vaak niet voldoende expertise aanwezig is. U zoekt een specialist die verder gaat dan adviseren. Die oplossingen op maat biedt, deze kan implementeren en kennis deelt met uw medewerkers. Deze specialist heeft Lemon Advies voor u in huis. We ontzorgen organisaties met heldere oplossingen op het gebied van fiscaliteit, risicomanagement en compliance. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Tax

 We helpen u tijdig en juist aangifte te doen en uw fiscale positie waar mogelijk te optimaliseren. Van begrijpelijk belastingadvies tot een volwaardig tax control framework.

Risk

Deskundige begeleiding bij het beheersen van bedreigingen en het benutten van kansen. Het ideale instrument voor het realiseren van uw strategie en doelstellingen.

Compliance

Voldoen aan de wet- en regelgeving die voor uw organisatie geldt, in lijn met uw eigen normen en kernwaarden. We bieden oplossingen op maat, met aandacht voor cultuur en gedrag.

Wij vertalen wet- en regelgeving naar begrijpelijke oplossingen en helpt organisaties haar doelen te bereiken.

Geen lange epistels, maar praktische antwoorden in begrijpelijke taal. We ontzorgen organisaties onder andere met de onderstaande diensten.

 

i

Advies

Onze kracht zit in onze laagdrempelige, persoonlijke benadering. Geen ingewikkelde betogen met een hoog theoretisch gehalte, maar praktische adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt. Zonder in te leveren op inhoudelijke kwaliteit vinden we een voordelige en werkbare oplossing, die past binnen uw organisatie.

Interim

Lemon Advies kan uw organisatie ook op interim basis ontzorgen. Met een adviseur op de werkvloer krijgt u direct antwoord op uw vragen, kunnen oplossingen onmiddellijk organisatiebreed geïmplementeerd worden en profiteert u van rechtstreekse kennisdeling met uw medewerkers.

Opleiding

Door onze ruime ervaring in training en opleiding zorgen we dat de deelnemers gemotiveerd en tevreden terugkeren naar hun werkplek. Naast de noodzakelijke basiskennis behandelen we de actualiteit en voorbeelden uit de eigen organisatie. We gaan voor interactieve sessies op maat, waarbij cursisten al hun vragen kunnen stellen en handvatten krijgen om vraagstukken in de praktijk zelf op te lossen.

Contact opnemen met Lemon Advies?

Heeft u een specifieke vraag? Samen vinden we een oplossing. Neem gerust contact op voor meer informatie.

6 + 2 =